Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

PGB COACHING

ALLE ZORG DIE U VERDIENT!

Wie ben ik?

Mijn naam is Gina Gielissen en ik woon (en werk vanuit) Maastricht.

Opgegroeid in een familie met mensen met autisme en later als pleegouder van autistische jongeren heb ik geleerd hoe ingewikkeld en complex het leven kan zijn voor mensen met autisme in onze ‘neuro-typische’ (= doorsnee) samenleving. 

Als ervaringsdeskundige en fan van mensen met autisme ben ik er van overtuigd dat ieder nadeel zijn voordeel heeft. Het hebben van een autisme spectrum stoornis kent vele voordelen, wanneer je ze eenmaal kunt zien, leert erkennen en leert er mee om te gaan. Dit geldt ook voor de omgeving van mensen met een ASS (autisme spectrum stoornis).

Ik werk betrokken en vanuit enthousiasme, ervaringsdeskundigheid én papieren deskundigheid samen met mijn klanten. Mijn klanten variëren van 9 tot 89 jaar. De meeste klanten hebben een diagnose binnen ASS, soms met ADHD. Ik werk vooral met mensen met een gemiddelde tot een (zeer) hoge begaafdheid. Alle begeleiding gebeurt in overleg. Bij mij blijft de klant centraal staan.